Workshop zelf “levend” water maken.

Het effect van “levend” water drinken, wordt nog te fel onderschat.

Wat is “levend” water nu eigenlijk?

Levend water is water dat bacteriologisch in orde is (water dat leeft). Goede water-bacteriën dienen talrijk in het water aanwezig te zijn. In de meeste drinkwaters ontbreken die omwille van het bestralen van het water, nog voor de botteling. Die goede water-bacteriën ontbreken ook in kraanwater.

Waarom is het zo belangrijk om “levend” water te drinken? Water hoort voeding te zijn voor het lichaam en het doorgaans “schrale” water vervult die functie helaas niet.

Tijdens een workshop van circa 2 ½ uur, verzorgd door Richard Aerts, kom je te weten hoe je dat “levend” water zelf maakt. De thema’s die aan bod komen, zijn:

  1. Het voordeel van “levend” water te drinken;
  2. Een woordje uitleg over gifstoffen (*) in de lichaamscellen en hoe ervan af te geraken;
  3. Een overzicht van de pluspunten en de minpunten van de meeste drinkwaters (incl. kraanwater);
  4. De door de deelnemers meegebrachte drinkwater-staaltjes onderzoeken op zes criteria;
  5. Richard Aerts leert aan hoe gewoon water te veranderen in levend water (zonder gebruik te maken van filters of apparaten).

Wanneer en waar gaan de workshops door?

Elke dinsdag en elke zaterdag om 14.00 uur te Pulderbos-Zandhoven. 

Uitwisseling, in natura: twee met liefde bereide maaltijden (bij voorkeur diepgevroren) of als alternatief een bijdrage van 40 Euro.
Voor bijkomende vragen en inschrijving kun je terecht bij info@over-drinkwater.be

 

 

Toelichting: (*) gifstoffen: ze zijn bij bijna alle mensen talrijk aanwezig. Uit een studie van Dr. Roy Martina blijkt dat overduidelijk. Bij alle 600 test-personen zitten hun lichaamscellen voor 80% vol met gifstoffen en dat zorgt op termijn voor kwaaltjes en voor ziektes.Waarom?

Het besef om kwalitatief superieur levend water te drinken, is ook een stap in de goede richting.Wij maken graag een voorspelling. Eén die inhoudt dat de mens gradueel terug ouder en ouder gaat worden, zoals in vroegere tijden het geval was. Uitschieters tot 150 jaar en ouder zullen schering en inslag zijn.

Bedankt aan jullie allen voor jullie aanwezigheid op planeet Aarde.

Wij groeten vanuit het Al-Hart, de Negen.