Over drinkwater

Open brief van de Hemelse Raad van Negen, aan alle mensen.

Wat drink jij? Staat er voldoende water op je dagelijks menu? Zo ja, proficiat! Wanneer water alsnog ontbreekt, dan is het veeleer aangewezen om die gewoonte te veranderen.

Waarom is water zo belangrijk?

Om velerlei redenen, maar de belangrijkste van al is voeding en hydratatie van de lichaamscellen. Het menselijk lichaam bestaat uit circa 80% water en dat water vergt onderhoud, net zoals de motor van een auto onderhouden dient te worden. Van zodra je het nalaat om jouw lichaam te verzorgen door water te drinken, ga je ontegensprekelijk te maken krijgen met disharmonieën, met kwaaltjes, met ziektes.

Sorry voor de bewoordingen, maar het is zo… Neem nu bijvoorbeeld nierstenen. Al meegemaakt? Voldoende water drinken voorkomt nierstenen. En… nu komt het allerbelangrijkste: welk soort water dien je dan te drinken? Het spreekwoord: “Velen zijn geroepen, maar weinigen uitverkoren”, is hier van toepassing.

Vraag bij voorkeur naar “levend” water en vermijdt water verpakt in PET flessen. Water in PET flessen maakt je op termijn ziek. De kans is groot dat de meeste winkeliers het in Keulen horen donderen wanneer je naar “levend” water vraagt. Sommigen denken dan aan koolzuurhoudend water, maar dat is fout. Trouwens koolzuurhoudend water kun je best mijden, het maakt je op termijn ook ziek.

Hoe geraak je dan aan goed “levend” water, zonder de aardbol af te reizen op zoek ernaar? Vraag het eens aan water-coach Richard Aerts (°1959). Hij heeft voldoende kennis en ervaring opgebouwd om je te adviseren. Hij geeft trouwens ook workshops over het zelf maken van “levend” water.

Je kunt Richard bereiken op info@over-drinkwater.be


Met vriendelijke groeten,
De Raad van Negen, woordvoerder Tom, vrijdag 22 februari 2019

Wanneer je in acht neemt wat wij allemaal diets maken, dan zul je er op termijn de vruchten van plukken. Door gezond oud te worden.

Wij verwijzen hiervoor naar de workshop “zelf levend water maken”. Wij ondersteunen dit project integraal en wij hopen dat Richard dit werk zolang als mogelijk wil verder zetten.

Wij tekenen in vrede, in hoop en in vertrouwen.

De Negen.Gechanneld bericht over verpakte drinkwaters en kraanwater.

Beste mensen, wij van de Elohim, wensen jullie te waarschuwen voor wanpraktijken in verband met jullie te koop aangeboden drinkwater.

Wat bedoelen wij? Wij bedoelen dat de meeste bottelaars zich bezondigen aan verpakkingen/flessen die gifstoffen in het water brengen. Wij beschuldigen niemand in het bijzonder, maar wij vragen beleefd aan iedere zgn. fabrikant om hun producten te onderzoeken. Wij sommen het gemakkelijkheidshalve even op:

  1. PET flessen met plastic schroefdop: hierover is in België reeds een televisie uitzending geweest, over de microplastics aanwezig in het drinkwater. Wij vervolledigen de problematieken door te melden dat er nog een veelvoud aan onverwerkte stoffen in de PET flessen aanwezig zijn. Die stoffen komen in het water terecht. Want zoals Masaru Emoto de mensheid leerde, neemt water alles op waarmee het in contact komt. Mensen worden op termijn ziek door het drinken van water uit PET flessen. Over de effecten van de weekmaker Bisphenol A (BPA) die bij de productie van PET flessen gebruikt wordt, zwijgen we dan nog.
  2. Bag-in box (kartonnen dozen met HDPE of LDPE zak, met plastic tapkraantje): deze plastic soorten zijn eveneens onveilig, grotendeels door de aanwezigheid van reststoffen van de grondstof gebruikt voor de productie ervan. Vermijdt bij voorkeur het drinken van zulk water, het maakt je op termijn ziek.
  3. Glazen flessen: heel wat fabrikanten gebruiken lood in hun glas, om ze zogenaamd sterk te maken. Sommige, spijtig genoeg slechts enkele, maken gebruik van glas-procédés zonder lood. Wij trekken ook de aandacht op plastic schroefdoppen op glazen flessen. Hiervoor verwijzen wij naar punt 1 bij PET flessen.
  4. Kraanwater: hierover kunnen we kort zijn. Water met een kwaliteit waarvan miljoenen liters per dag “geproduceerd” worden kan bezwaarlijk kwalitatief hoogstaand drinkwater genoemd worden. Vandaar dat er zoveel fabrikanten en kleinere ambachtslui, toestellen en doorstromers maken die kraanwater energetiseren. Vergis je niet: het gaat hier om kleine opwaarderingen van water, maar het blijft ongeschikt om te drinken.

Dé oplossing: het heeft onze medestander Richard Aerts 17 jaar tijd gekost om te doorgronden wat gezond drinkwater hoort te zijn. In de andere hoofdstukken van deze www.over-drinkwater.be lees je er meer over.

Hoeveel water dagelijks drinken

Alles hangt ervan af wat jouw constitutie is. De regel is dat je best één liter water drinkt per 33 kg lichaamsgewicht.

Echter voor een aantal mensen is dat te veel. Als je als volwassene twee liter water drinkt van superieure kwaliteit, dan is dat voldoende om jouw metabolisme efficiënt te laten werken. Voor kinderen ligt de lat iets hoger: die drinken best 1 à 1 ½ liter water per dag, naargelang hun behoefte.

Bron: heer Maitreya

Waarom?

Het besef om kwalitatief superieur levend water te drinken, is ook een stap in de goede richting.Wij maken graag een voorspelling. Eén die inhoudt dat de mens gradueel terug ouder en ouder gaat worden, zoals in vroegere tijden het geval was. Uitschieters tot 150 jaar en ouder zullen schering en inslag zijn.

Bedankt aan jullie allen voor jullie aanwezigheid op planeet Aarde.

Wij groeten vanuit het Al-Hart, de Negen.